“Друзі, це просто сoрoм. Хочу довести до Вас чергову ситуацію з офісом президента. Я не хотів про це писати, але змушений.”

Друзі, хочу довести до Вас чергову ганебну ситуацію з офісом президента. Я не хотів про це писати, але змушений.

З минулої суботи я подав тричі одну і ту саму петицію на сайт президента.

Вимога до президента України Зеленського відкликати його особисту заяву на Софія Федина/ Sofiya Fedyna та Маруся Звіробій у правоохоронні органи і припинити переслідування патріотів.

Текст петиції достатньо стриманий, на відміну від багатьох інших петицій на сайті президента.

Основний текст:

” Президенту України

Володимиру Зеленському

Продовження кримінального провадження проти Софії Федини та Марусі Звіробій завдає шкоди міжнародному іміджу України і не з кращої сторони виставляє Вас як Президента і громадянина, який вважає себе потерпілим від критичних заяв народного депутата і волонтера.

Замість боротьби з реальними злочинцями Державне бюро розслідувань виконує невластиві йому функції апарату репресій та переслідування опозиції.

Закликаємо Вас відкликати Вашу заяву як потерпілого і публічно визнати помилковість кримінального переслідування Софії Федини та Марусі Звіробій.

Українських жінок не треба боятися – їх треба любити!”

Термін розгляду технічною підтримкою петиції на наявність нецензурних слів 2 дні.

Проте, за тиждень ця петиція так і не була оприлюднена.

Я вважаю гaнeбним, що президент і його офіс так бояться теми переслідування двох українських сміливих дівчат і блокує петицію на сайті.

Ця справа могла б кинути тінь на репутацію Зеленського, якби така репутація була.

Тому не треба боятися. Дотримуйтесь конституції та протоколів, дайте петиції можливість набрати свої 25000 голосів і дайте чоловічу відповідь народу – так вас хоча б можна буде поважати бодай за такий вчинок.

Я вважаю таку поведінку офісу, незалежно від того, чи це політична позиція, або технічна провокація соромом для всого інституту президентства.

За матеріалами зі сторінки Мирослава Гая

Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *