Чіпляють Росію то тут, то там … Так само, як у Кіплінга, навколо Шерхана крутяться всякі дрібні Табакі і підвивають, – Путін

Росія буде реагувати на зовнішній тиск.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це президент РФ Володимир Путін у середу, 21 квітня, під час послання Федеральним Зборам.

“Якщо хтось буде застосовувати зарозумілий і егоїстичний тон, Росія завжди знайде шлях відстояти свою позицію. У світі вже звикли до невмотивованих санкцій, спроб нав’язати свою волю іншим. Але зараз ця практика перероджується на щось більш небезпечне: планування спроби держперевороту в Білорусі, яке розкрили недавно, і плани вбивства президента”, – сказав Путін.

“Ми хочемо мати добрі відносини з усіма учасниками міжнародного спілкування. Але чіпляють Росію то тут, то там. І так само, як у Кіплінга, навколо Шерхана крутяться всякі дрібні Табакі і підвивають”, + зазначив він.

Ще до України не доїхав, а в бій вже вступили партизани.Ви повинні бачити це відео!

Також Путін підкреслив, що всі повинні знати, що відповідь РФ буде асиметричною і жорсткою: “пошкодують про скоєне так, як давно ні про що не шкодували”.

“Я змушений це сказати – у нас вистачить терпіння, відповідальності, професіоналізму і здорового глузду в ухваленні будь-якого рішення”, – сказав Путін, закликавши не перетинати червоні межі Москви, а де вони будуть проходити, Росія визначить сама.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *