На своїй сторінці в Фейсбук Назар Приходько написав допис.

Через сюжет Схеми: корупція в деталях – RFERL “Оманлива відпустка”, про таємну зустріч Зеленського і Голови “Совбеза” РФ НІколая Патрушева в Омані у владі вий на болотах:

Єрмак волає, Мендель волає – “Брeхня!!!!”, Зеленський, кажуть, розіслав сюжет по посольствах х підписом “Клєвєта!!! Врагі! Інтервєнти!””

Це, в принципі, зрозуміло, адже очікувати від них зізнання – марна справа, як і притомної відповіді на запитання “Так а що він там робив і чому поїздку в країну посольства якого в Україні нема – засекретили?”

Та найсмішнішим “контраргументом” все ж є слова “знаного залізничника” Сєрьоні Лєщєнка. Наведу цитату:

“А заказной чартерный самолет как улика не работает. Это как такси, только не на дороге, а в небе. Кого он везет до тебя и кого повезет после – не знает никто. Поставьте эксперимент – когда будете садится в такси или убер узнавайте, кто на нем приехал до вас и откуда”…

Гарна спроба, Сєрьоня. Але за 500 тисяч гривень на місяць можна краще. Ми ще не забули твій “супер аргумент” про бронежилет на Зеленському у Соборі Святого Петра у Ватикані: “Не было никакого бронежилета – это прокладка пиджака”… Прокладка…

Так от: чартер, яким прилетів Патрушев і який привіз Зеленського до Києва, перед Києвом залетів до Москви. І тепер у мене питання, Сєрьоня:

  1. Яка ймовірність, що таксі або Убер до мене возило Голову “Совбеза” РФ Патрушева?
  2. Яка ймовірність того, що я у Києві викличу таксі з Кудрявця на Деміївку, скажімо, а таксист повезе мене туди через Москву?

Сєрьоня, за 20 тисяч доларів на місяць – треба старатися краще. “За что вам деньги платят???”…

За матеріалами сторінки в Фейсбук Назара Приходько

Джерело: bestpost.co.ua