“Будьте про**ляті!”: Його слова підняли на ноги всіх – це істерика. Цю ганьбу вже не змити

Сьогодні, 9 липня, нардеп Андрій Деркач опублікував нову порцію “плівок Порошенка”. В Мережі зараз активно обговорють скандальну інформацію.

Не зміг пройти повз і екс-депутат Семен Семенченко, який уже не вперше критикує Порошенка на своїй сторінці у Фейсбук.

Подаємо слова в оригіналі:

Слів все одно не вистачає. Навіть через п’ять років після тих подій… Покидьок, мразота!

Тільки що прослухав опубліковані розмови Путіна і Порошенка які мали місце у 2015, після Дебальцеве.

Я п’ять років розповідаю українцям про колону Гиркина, яку відпустили зі Слов’янська, Іловайськ, Дебальцеве – що це не тільки серійні злочини Пуйла.

Це робота яка була скоординована Пуйлом з українськими гнидами (як їх влучно назвав Петлюра) Порошенка. 2015 рiк. Дебальцеве.

Генштабом дається команда вивести війська з Логвинове. Логвинове – стратегічний пункт на трасі Дебальцеве Артемівськ. Українські війська виводяться «на ротацію» а на їх місце не приходить зміна. Російські найманці займають пусте Логвинове.

І потім півдня розстрілюють українських солдатів і офіцерів які їдуть в Дебальцеве по трасі і не знають що там уже ворог. А потім оточення, самостійне рішення наших військ про вихід, Мінськ 2 з черговими поступками Москві. Багаторічне поливання брудом нас, хто розповідав про це правду з 2015. І пафосні промови про російського агресора і про героїзм солдат… Яких зрадив власний верховний головнокомандувач.

І паралельно координація своїх дій з московським виродком. Теплі привітання його з 1 травня, побажання здоров’я. «Ми з вами люди трудящі – може і до солідарності прийдемо».

До якої солідарності ти з пуйлом прийдеш, виродку? Ласкаве питання Путіна Порошенку «як Ви всередині справляєтеся з усім?» І відповідь Порошенка, людини який прийшов до влади на крові Небесної сотні, на очікуванні народом захисту країни!

«Справляемся- чим далі тим легше». А як ця українська гнида гордо повідомляє головною московської воші що у нього не падає рейтинг довіри…((( Ну і наостанок «тисну руку Володимир Володимирович». «Обіймаю», тварюка ти така !!! Будьте ви прокляті мерзоти! І московські воші, що прийшли війною на нашу землю і українські гниди які її десятиліттями розкрадали і продавали країну коли наші хлопці за неї лягали в цю землю!!! Не здивований. Але слів все одно не вистачає…

Джерело repost.biz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *