Блогер просто “розірвав на частини” Тимошенко: “Ви хочете її на посаду президента, прочитайте “ЦЕ” перед тим, як голосувати”

Українські ЗМІ, отримавши можливість безболісно для себе критикувати владу, “загралися”. Вони “топлять” президента Петра Порошенка за дрібниці, “закриваючи очі” на очевидні недоліки його конкурентки Юлії Тимошенко.

З жорсткою критикою на адресу ЗМІ України і Тимошенко виступив в Facebook колишній журналіст і блогер Юрій Гудименко.

Він зазначив, що за роки незалежності в ЗМІ України склалася традиція – критика влади завжди моральна і вітається. Сьогодні ця традиція привела до плачевних наслідків. Це добре видно на прикладі Порошенко і його прямий конкурентки на пост президента Тимошенко.

Він нагадав про скандал, який вибухнув, коли розкрилася інформація про відпочинок родини Порошенків на Мальдівах. ЗМІ України буквально “вибухнули” різноманітними критичними статтями на цю тему.

“Просто загугли” Порошенко Мальдіви “. Подивіться на результати. Ви побачите, скільки уваги приділили цій події все медіа, в тому числі і реально незалежні, а не тільки на контракті у олігархів. Були написані сотні, а то й тисячі статей, проведені натуральним чином соцопитування, опитані експерти і “експерти”, зібрані коментарі політиків і пересічних громадян на вулицях, дані історичні паралелі, проаналізовані посади топ-блогерів в соціальних мережах, намальовані карикатури … і це при тому, що Порошенко цілком собі офіційний мільярд р, на секундочку “, – зазначив Гудименко, уточнивши, що про подібний відпочинок Тимошенко ЗМІ чомусь промовчали. А до нього є набагато більше питань.

“Яка увага приділили ці ж медіа через кілька місяців відпустки за кордоном лідера опозиції, кандидата в президенти номер один по рейтингу підтримки, керівника найпопулярнішою (за тими ж рейтингами) політичної партії в країні Юлії Тимошенко? Ноль.Ноль, с * ка, нуль , траханий нуль, абсолютний, с * ка, нуль за шкалою Кельвіна. Нічого. Пустота “, – обурився блогер, уточнивши, що зарплата Тимошенко явно не дозволяє їй відпочивати з таким розмахом.

“Вона – виходячи з вашої (ЗМІ – ред.) Ж інформації – стане за станом на зараз президентом країни і верховним головнокомандувачем армії. І вона місяць, місяць, мать вашу, висить за кордоном з офіційною зарплатою в сімсот баксів, і живе вона явно не в хостелі і не у Кенті на вписки. Давайте ж, чорти, задайте ті ж питання, ну ж. За чий рахунок банкет, де готель, скільки зірок, ну ж, скоти, ви ж самі кажете, що вона через півроку нашим президентом стане, давайте ж “, – закликав Гудименко.

Він звинуватив ЗМІ України в створенні інформаційного дисбалансу, зазначивши, що це в підсумку може коштувати Україні незалежності, так як грає на руку агресору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *