Аналітик: “Довго чекати не довелося і Саакашвілі, на посаді голови Виконкому реформ приступив до своїх прямих зобов’язань і почав інформаційну атаку на Порошенка.

Довго чекати не довелося і Михайло Саакашвілі, на посаді голови Виконкому реформ приступив до своїх прямих зобов’язань і почав інформаційну атаку на п’ятого президента Петра Порошенка. Про це в своїй аналітичній статті пише політичний аналітик і блогер Павло Нусс.

Він зазначає, як і було раніше зазначено, однією з цілей Саакашвілі є дискредитація опозиції, зокрема, п’ятого президента України, лідера «Європейської Солідарності» Порошенка, тому всі його коментарі на адресу Порошенка – не більше, ніж виконання раніше взятих на себе зобов’язань перед президентом Володимиром Зеленським. Та й взагалі, раніше фінансований олігархами і засуджений до позбавлення волі на своїй батьківщині Саакашвілі морального права не має коментувати діяльність Порошенка на посаді глави нашої держави.

Павло Нусс вважає, що сам Саакашвілі повинен пам’ятати про те, що з Порошенком будь які з діючих так і відставних лідерів ЄС та американської політичної еліти як контактували, так продовжують підтримувати відносини, а в окремих випадках і консультуватися в той час, як сам же Саакашвілі є практично нерукопожатним.

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *