“А в мене нікого нема, я в сирота, за мною ніхто плакати не буде”.. Прошу, поплачте за Стьопою…

Завтра, в суботу 19 жовтня 2019 Луганщина проведе в останню путь свого сина і захисника, молодого морпіха Степана Криля. Сьогодні увечері жалобний кортеж з тілом полеглого воїна прибуде до Христовоздвиженського храму, що в його рідному селі Байдівка. Про це повідомила у групі “Остання шана” Тетяна Барвінська.

О 10:00 в суботу в Храмі відбудеться панахида, після якої Степана повезуть до Старобільська.

О 12:00 на центральній площі м. Старобільськ (вул. Центральна) відслужить панахиду військовий капелан і пройде загальноміське прощання і вшанування Героя.

Поховають Степана о 13:00 на військовому кладовищі в с. Чмирівка.

Степан Криль загинув від кулі снайпера 16 жовтня 2019. Йому було 26 років…

“Хлопчик той, що вчора загинув – Стьопочка, він сирота. Такий же самий хлопчик казав мені колись в госпіталі – А в мене нікого нема, я в сиротинці виріс, за мною ніхто плакати не буде.
Прошу, поплачте за Стьопою. І за Михасиком, і за Юрою, і за Пєтєчкою… Поплачте за хлопцями, бо в них же є ми.” – написала у фейсбук волонтер Оксана Макаренко.

Криль Степан Валерійович народився 14 грудня 1992 року в селі Байдівка Старобільського району Луганської області. Хлопчина був сиротою, виховувався в інтернаті. В 2012 році закінчив професійний ліцей у м. Щастя. До лав ЗСУ Степан пішов у 2015 році. Збирали його до війська всім миром. Наразі служив старшим матросом у 36-й окремій бригаді морської піхоти.

Всі, хто знав Степана, згадують його як дуже світлу, добру й щиру людину. Понад усе він хотів мати власну родину. Нещодавно відсвяткував заручини, готувався до весілля…Та доля не подарувала йому другий шанс на щастя…

З рідних в Степана залишилась лише тітка та син від першого шлюбу.

Лети, Степанку, вільним птахом у небесний вирій! Плаче за тобою мати-Україна, палають свічки у храмі… А у тих свічках палахкотить не вогонь, а світло твоєї душі…

Джерело: prefiksblog.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *