20 хвилин тому! Термінове повідомлення від розвідки: Путін таки наважився. США ш0к0вані – немислимо!

Головне управління розвідки Міноборони повідомляє, що російські спецслужби готують провокації проти військовослужбовців Збройних сил РФ, щоб звинуватити в цьому Україну.

“У військові підрозділи країни-агресора та її сателітів надходять розпорядження про підготовку до таких провокацій.

За інформацією воєнної розвідки України 13 січня у 3 омсбр ЗС Придністровського регіону Республіки Молдова було проведено службову нараду під час якої особовому складу доведено, що очікуються провокації зі сторони України в районі н. п. Ковбасна (артсклади оперативної групи військ РФ).
Розпорядження про приведення бригади у вищі ступені бойової готовності не доводились, але було наголошено про готовність особового складу “за першою командою” виконувати завдання за призначенням.

На сьогодні відпустки та звільнення особового складу не скасовано, але командирам/начальникам наказано довести до підлеглих необхідність прибути до військової частини за визначеним сигналом.”, – пише Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Крім того, нещодавно у МЗС РФ розповіли про консультації Путіна з військовими щодо України.

Заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков заявив, що військові фахівці пропонують главі Кремля Володимиру Путіну варіанти “на випадок погіршення ситуації навколо України”.

Про це Рябков заявив в інтерв’ю пропагандистського телеканалу RTVI.

За його словами, мовляв, “це тяжкий сюжет”, але до публічного доступу це не повинно потрапити, оскільки це “розгойдування ситуації”. Але Рябков переконує, що у Москві нібито хочуть вирішити ситуацію дипломатичним шляхом.

“Президенту (Володимиру Путіну. – Ред.) військові фахівці, як це було офіційно сказано, постійно пропонують варіанти на випадок погіршення ситуації. Це тяжкий сюжет. У публічному просторі він не повинен жодним чином засвічуватися, тому що це саме по собі розгойдування ситуації. Потрібно дати шанс дипломатії”, – сказав Рябков.

Саме тому США протягом 24 годин опублікують дані розвідки про плани Росії щодо України.

Про це під час брифінгу заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван.

За його словами, може йтися про фабрикацію Москвою підстав, щоб звинуватити Україну в «підготовці неминучої атаки на російські сили на сході України».

«Ми бачили цей сценарій у 2014 році. Вони (РФ. — ред.) готують його знову. Адміністрація матиме додаткові деталі щодо того, що ми бачимо в плані створення приводу, якими ми поділимося протягом наступних 24 годин», — зазначив Салліван.

Щобільше, Сполучені Штати сподіваються на успішні переговори з Росією на полях ОБСЄ для врегулювання ситуації навколо України, але також готові до жорстких санкцій у разі нової військової агресії Кремля, пише “Європейська правда”.

“Я не можу говорити за Росію щодо її намірів, треба питати Кремль, але ми бачимо масивне нарощування російських сил. Десятки тисяч військових на кордоні з Україною. Є багато питань про наміри РФ. Ми маємо сприймати це серйозно. Ми маємо бути готові, що буде ескалація. Тому президент Байден і говорив про суворі санкційні заходи. Але ми надаємо перевагу переговорам і тому ми задіяні в переговорах з НАТО і тут в ОБСЄ”, – сказав Карпентер.

Він розповів, що сьогодні відбулася перша зустріч 2022 року, головним підсумком якої була пропозиція глави МЗС Польщі Збігнева Рау про новий безпековий діалог, який охопить ключові виклики.

“Спершу треба говорити про розбіжності, потім можна шукати шляхи і намагатися їх погодити. Це тривалий процес, комплексні переговори. Сьогодні відбулося оголошення початку процесу і ми сподіваємося на діалог, але треба перевірити, чи Росія готова долучитися. Перше питання – безпекова ситуація на території України та навколо неї”, – додав Карпентер.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *