10 хвилин тому! Бунт – просто в Раді, Тимошенко наважилась. Змова: повернути його. Українці не стерпіли

Представник президента в Конституційному Суді Федір Веніславський прокоментував рішення фракцій Батьківщина та Євросолідарність оскаржити указ Володимира Зеленського про скасування указів президента-втікача Віктора Януковича про призначення суддями КСУ Тупицького і Касмініна.

Про це повідомляє пресслужба партії «Слуга народу»,.

Він зазначає, що підписавши конституційне подання, народні депутати від “Батьківщини” і “Європейської солідарності” продемонстрували, що “вони схвалюють і підтримують пана Тупицького, який неодноразово здійснював дії на шкоду інтересам національної безпеки, територіальної цілісності і державного суверенітету України”.

“Учорашнє подання є дуже красномовним підтвердженням того, хто є реальними бенефіціарами і вигодонабувачами антидержавної, антинародної діяльності пана Тупицького і пана Касмініна, які були призначені президентом-утікачем Януковичем і які використовували КСУ для прийняття рішень, необхідних явно не українському народу”, – зазначив депутат.

Він також наголосив, що “немає побоювань, що КСУ може визнати укази Володимира Зеленського неконституційними, адже вони видані в межах повноважень президента України, на основі і на виконання Конституції і законів України.”

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *