Зачистка! Вірастюк врізав – не стримав емоцій: Кива присів. Попустив його – в ОПЗЖ істерика. Геть!

Народний депутат від фракції “Слуга народу”, український спортсмен Василь Вірастюк в інтерв’ю НВ, опублікованому 18 червня, розповів, що вирішив піти в політику, коли переконався, що в парламенті є “багато фахових депутатів”. Вірастюк зазначив, що йому і раніше пропонували стати нардепом.

Журналістка запитала: “У 2018 році ви сказали, що відмовлялися, бо вам не подобаються “корупційні схеми і корпоративний дух, який є в кожній партії”. Ви думаєте, у “Слузі народу “всі 247 депутатів чесні?”

“Не думаю, що всі. Але я переконався, що в залі є багато фахових депутатів, які насправді займаються справою, хорошою справою. Але, звісно, є серед них і такі, яким би я не довіряв”, – відповів Вірастюк.

Спортсмен не назвав імен нардепів, яким, на його думку, не варто довіряти.

Вірастюк вважає, що в парламенті його не “використовуватимуть” для блокування трибуни, але не відкидає, що буде цим займатися.

“Ви вважаєте, що це є використовуванням? Можливо, ця необхідність подекуди буває. Тому все залежить від ситуації. Але так, щоб хтось використовував і намовляв спеціально, – не думаю. […] Наперед [я такого варіанта] не розглядаю. Тут усе залежить від місця й теми”, – зазначив він, відповідаючи на запитання журналістки.

Відзначимо, що 17 червня ОПЗЖ влаштували бійку після того, як нардеп від “Слуги народу” Микита Потураєв із трибуни заявив: “Тут у нас питали: коли закінчиться епоха бідності? Тоді, коли закінчиться епоха брехні. А закінчиться вона тоді, коли повсталий народ витягне оцю фракцію, сукупні статки якої співставні з річним бюджетом України, і розстріляє. Ми демократична країна. І маємо рухатися повільно. І знищувати вас політично”.

Василь Вірастюк також прокоментував цей інцидент. Народний депутат від “Слуга народу”, спортсмен Василь Вірастюк сказав, що нардепа від ОПЗЖ Іллю Киву гарно виштовхнули від трибуни Верховної Ради. Про це він розповів в ефірі “24 канал”.

Вірастюка запитали: “Може вас взяли до фракції “Слуга народу” для того, щоб ви були кулаками?”.

Про сутичку “слуги” Миколи Тищенка з Кивою нардеп сказав: “Як на мене, а я в дитинстві займався боротьбою, наскільки я знаю пан Тищенко займався чи то самбо чи то дзюдо, тому він гарно пройшов в пояс пану Киві і зумів виштовхати його з-під трибуни”.

На репліку телеведучої, що Вірастюка не було видно в бійці, він відповів: “Так, мене не було видно. Я вже фактично був в коридорчику між кріслами. Але мої колеги з фракції мене стримали і просто попросили мене туди не вмішуватись, не бігти. Хоча перше бажання таке було”.

“Якщо ви дивилися телеефір, могли би побачити, що депутати з фракції “За майбутнє” почали скандувати “Вірастюк! Вірастюк!”. Вони хотіли, щоб я вибіг туди. Вони хотіли, щоб я підтвердив те реноме, на яке всі сподівалися. Що спортсмени – це люди, які не можуть стримувати своїх емоцій. Але вийшло все навпаки”, – сказав “слуга”.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *