З’явилася інфорамція про повний локдаун в країні: людей попередять заздалегідь, коли починати готуватися

З’явилися нові подробиці про локдаун на тлі пандемії коронавіруса

Уже давно в соціальних мережах і пресі обговорюють ймовірність введення локдауна в Україні через зростання кількості хворих коронавірусів. Тепер журналісти PavlovskyNews, посилаючись на свої джерела в Кабінеті міністрів, розповіли , що варто очікувати українцям надалі.

Відзначається, що логіка локдауна у представників влади базується на місцях в лікарнях, де лікують пацієнтів з коронавірусів. Критичний показник для медицини – це приблизно 30 тисяч хворих коронавірусів за день. Зараз показник незначно змінюється: так, нещодавно було 12-14 тисяч, а сьогодні, 23 листопада, – 10 945 нових випадків захворювання.

Представники ЗМІ відзначили, що їх джерело з уряду позначив, що Новий рік як раз може обернутися зростанням захворювання. Справа в тому, що під час святкувань люди найчастіше активно відвідують різні клуби, а також заклади. В результаті вже через кілька тижнів після свята статистика може стати вище приблизно в два-три рази.

Наводять як приклад також ситуацію в Чернівецькій області. Нагадаємо, що в цьому регіоні проводили два весілля. Після цього жителі відразу двох сіл захворіли коронавірусів. Що стосується повного локдауна в країні, то представники уряду вирішуватимуть це вже після того, як підсумують результати карантину вихідного дня (діє з 14 листопада).

Крім того, вже є один варіант, який можуть прийняти на початку наступного місяця: наприклад, з 25-26 грудня ввести локдаун такого типу, як був у квітні. Тобто, працювати зможуть тільки магазини з продовольчими товарами, аптеки, АЗС і так далі. Що стосується громадського транспорту, то поки що цю тему не обмірковували, однак є ймовірність, що знову введуть спеціальні перепустки.

Згідно з прогнозами представників влади, локдаун може посприяти зниженню статистики захворюваності коронавируса приблизно на 80-90 відсотків. Відзначається, що це і світова практика в тому числі.

Також повідомлялося, що багато хто вважає, що в Україні потрібно провести масове тестування на коронавірус. Ситуацію прокоментував головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко. Він розповів, скільки насправді коштують тести на цю недугу.

Крім того, в мережі з’явилися результати нового соціологічного опитування. Цього разу українці розповіли, чи справляється президент Володимир Зеленський , на їхню думку, з пандемією коронавируса в країні.

Джерело: www.bn24.biz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *