Всього за 2 тижні! Це перемога – такого не вдавалося нікому в Україні: Львівщина врятована від ковідного колапсу (Фото)

Oleg Samchuk
·
‼️+130 ліжок для пацієнтів з Covid-19‼️
Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова відкрила другу частину нового covid-відділення, де зможуть розміститися ще 130 пацієнтів з коронавірусом.

Роботи велися цілодобово! На те, щоб перетворити старе і занедбане приміщення в місце, де ми тепер маємо змогу рятувати сотні і тисячі життів, знадобилося трішки більше двох тижнів!

У відділенні є все необхідне: меблі, ліки, переносні рентген-апарати і апарати УЗД, а ще монітори пацієнта, перфузори та кисневі концентратори.

До кінця доби завершимо розведенню кисню!

План найступний: у головному корпусі, де поряд є відділення інтенсивної терапії, КТ і МРТ, розміщувати будемо важких хворих, пацієнти у стані середньої тяжкості лежатимуть тут.

Зараз у лікарні понад триста пацієнтів із коронавірусом. Ті 50 ліжок, які ми відкрили в понеділок, уже практично заповнені.

Я дякую усім, хто тяжко працював над ремонтом/облаштуванням приміщення і не скаржився. Дякую соціально-відповідальному бізнесу, який робив усе своїм коштом, а також міському голові Андрію Садовому за постійне сприяння у реалізації цієї ідеї. Дякую лікарям та молодшому медичному персоналу, які захотіли долучитися до нашої команди і попри всі ризики будуть працювати у цьому відділенні.
До кінця року ми матимемо 650 ліжок❗️

У нас будуть місця для кожного, хто потребуватиме госпіталізації. А якщо зрозуміємо, що їх теж замало – додаватимемо ще!
Ми уже знаємо, як це зробити швидко і якісно!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *