В ці хвилини! Резніков не став мовчати – чекати 25 років! “Ніхто не вічний” – правду почули всі!

Перший заступник глави української делегації у Тристоронній контактній групі, віце-прем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков вважає, що повноцінна реінтеграція українських територій після їх звільнення триватиме близько 25 років.

Про це він сказав в інтерв’ю ВВС Україна.

Резніков припустив, що буде не останнім міністром реінтеграції.

“Повноцінна реінтеграція, яку не можна плутати з деокупацією, буде тривати не менше покоління, тобто приблизно 25 років… Деокупація, демілітаризація, наведення конституційного ладу, а далі – кропіткий процес повноцінної реінтеграції. Але деокупація в моїй присутності, маю надію, ще відбудеться, я це відчуваю”, – зазначив він.

Також Резніков зазначив, що нацисти не очікували Нюрнберзького процесу і російським депутатам, які висловлюють різні пропозиції сумнівного характеру, теж варто про це пам’ятати.

«Ніхто не вічний у своєму кріслі. Наприклад, німецько-фашистські злочинці навіть не уявляли, що Нюрнберг може статися так швидко. І злочинці, які скоювали злочини під час Югославської війни, теж не вірили, що їх судитимуть, і комусь навіть доведеться самому собі петлю на шиї застосувати, щоб не потрапити під вирок Міжнародного суду. Вони можуть сміятися, але так воно і буде. Навіть Радянський Союз був не вічний», – сказав Резніков.

Нагадаємо, 27 березня депутат Державної Думи РФ Михайло Шеремет зажадав оголосити Рєзнікова в розшук. Причиною істеричної реакції російського депутата стала заява віцепрем’єра про те, що всі громадяни Росії, які переїхали жити на українські території, окуповані Росією – в першу чергу, в Крим – після деокупації будуть видворені геть.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *