“У своєму кабінеті”: Несподівано nоmер відомий актор. Друзі і колеги ш0к0вані! Зупинка серця – швидка не встигла

У Москві в неділю, 27 вересня, раптово помер актор Микита Логінов, відомий за фільмами “Антикілер” і “ДМБ”. Про це повідомляється на офіційній сторінці в соцмережі театру “Біля будинку Станіславського”, де Логінов служив майже 40 років.

“Микита був талановитий на сцені, він був чудовим товаришем для всіх нас. У невеликому театрі у кожного своє місце, тому смерть Микити залишає зяючу порожнечу, тим більшу, що це стало абсолютною несподіванкою”, – сказали в театрі.

Відомо, що артист помер від серцевого нападу. Йому стало погано прямо на виході з театру, в якому він працював. “Швидка” вже нічим не змогла йому допомогти.

Актриса театру “Біля будинку Станіславського” Лілія Загорська спростовує цю інформацію.

За її словами, Логінов помер в своєму кабінеті, де відпочивав після того, як йому стало погано.

“Ми повернулися з міста Псков. Там був фестиваль. Грали спектакль” Магадан “. На другий день Микита Логінов прийшов на роботу, – розповіла Загорська. – Хлопці розвантажували декорацію. Микита погано себе відчув, боліло серце. Йому запропонували відпочити “.

Після цього акторові полегшало, і він зібрався поїхати до майстра, який займається виготовленням декорацій до нового спектаклю. У цей момент стан актора різко погіршився.

“Він повернувся до свого кабінету, сказав, що полежить, і попросив викликати швидку. Хлопці – монтувальники і черговий на вахті – викликали швидку, зайшли в кабінет, а Микита втратив свідомість. Тут же приїхали лікарі, намагались допомогти йому … Він помер “, – сказала Загорська.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *