Терміново! Прямо на Донбасі, Зеленський потужно вдарив – ховаються в кабінетах. Доленосна роль: не залишать самих

Сьогодні, 8 квітня, президент Зеленський відвідав гарячі точки на Донбасі та лінію розмежвання. В ексклюзивном інтерв’ю телеканалу “Україна 24” він назвав причини свого термінового візиту та пояснив, чому влада повинна всіляко допомагати українським військовим.

Він наголосив, що для українських військових важливо, щоб представники влади хоча б по черзі відвідвали Донбас.

“Важливе розуміння, що їх підтримує влада, що влада не ховається в кабінетах, а знаходиться там, де дійсно складно, і там, де люди – дійсно герої. Там, де люди дійсно вирішують долю України, захищаючи її кордони, – підкреслив глава держави. – Хто буде працювати у високих кабінетах, якщо кордони не буде кому захищати?”

Ще однією не менш важливою причиною президент назвав є загострення ситуації на Донбасі.

“Ми всі це бачимо – бачать і бійці, і головнокомандувач, і всі командири розуміють, що працюють по наших хлопцях снайпери. Ми проїжджаємо по всіх цих точках, де зараз йде загострення. З 1 січня йде найбільша ескалація, найбільша кількість ускладнень з початку “режиму тиші” і найбільша кількість поранених і летальних випадків”, – продовжив президент.

Він звернув увагу, що з липня-2020 було видно, що режим припинення вогню працює. Тож у Києві раділи, що число обстрілів знизилося, і зменшилася кількість поранених.

“Ми вже почали згадувати, що колись були летальні випадки, а вже з початку цього року – 26 загиблих. Військові роблять усе, щоб захищати нашу державу і втримувати режим припинення вогню. Коли б’ють по наших бійцях і є загиблі – ми розуміємо, що армія відповідає”, – пояснив Зеленський.

Коментуючи тему загострення і загибелі бійців ЗСУ у районі Шумів під Горлівкою, президент наголосив:

“Це складна ділянка, тут четверо наших військових було вбито окупантами, ще двоє були поранені, на жаль. Була ситуація, що один військовий, який допомагав рятувати поранених, загинув, підірвався на міні”.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *