Т0тальнuй р0згр0м! ЗСУ р0збилu окупантів на Донбасі – масштабні втрати ворогів! Переможемо!

Російська армія продовжує зазнавати найважчих втрат у живій силі та бронетехніці на території України, намагаючись окупувати територію Луганської та Донецької областей. У ході чергової спроби настання підрозділу російських окупаційних військ із двох військових частин міста Чебаркуль (Челябінська область, РФ) потрапили під масований артилерійський удар ЗСУ, який закінчився розгромом та великою кількістю жертв російських військових.

Про це із посиланням на військові джерела повідомив журналіст Роман Цимбалюк. На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook він зазначив, що минулої середи, 22 червня, підрозділи танкових полків 90-ї танкової дивізії потрапили під артилерійський вогонь ЗСУ на території Луганської області. За даними військових джерел, росіяни зазнали тяжких втрат: на даний момент відомо про як мінімум 13 знищених танків Т-72. Більше того, під час удару загинуло 28 військовослужбовців російської армії, 13 вважаються зниклими безвісти.

Нагадаємо, згідно з прогнозами західної розвідки та військовими експертами, російські військові скоро вичерпають свої бойові можливості і будуть змушені повністю припинити наступ на Донбасі. Про це в аналітичному матеріалі повідомляє Washington Post.

Настане час, коли крихітні успіхи, які робить Росія, стануть нестійкими з урахуванням витрат, і їм буде потрібна значна пауза для відновлення потенціалу, – сказав високопоставлений західний чиновник, виступаючи на умовах анонімності для обговорення делікатного питання.

Ці оцінки були отримані, незважаючи на наступ Росії проти ЗСУ і захоплення Сєвєродонецька. Далі російська армія спробує захопити Лисичанськ, який є проблемою, оскільки місто стоїть на височини, а річка Донець перешкоджає просуванню окупантів зі сходу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *