Симоньян в ефірі росТВ погрожувала “знищити за годину” Сполучені Штати – росіяни не оцінили

Главред Russia Today Маргарита Симоньян в ефірі росТВ погрожувала знищенням Сполученим Штатам. Це викликало бурхливу реакцію росіян.

Одне з ключових осіб пропаганди Кремля, головний редактор Russia Today Маргарита Симоньян в ефірі ток-шоу “60 хвилин” на федеральному телеканалі “Росія 1” загрожувала знищенням США. Програма вийшла в ефір 17 червня.

Скандальний фрагмент своєї мови Симоньян оприлюднила на особистому акаунті в twitter.

“Ми єдина країна в світі за всю історію Сполучених Штатів і до сих пір, яка може повністю знищити Сполучені Штати. Наприклад, за годину. Ну не важливо, за скільки. Теоретично можемо. І більше таких країн немає. І вони змиритися з цим не можуть. І не зможуть “, – заявила Симоньян.

 

Росіяни бурхливо відреагували на її слова в коментарях. Незначна частина її підтримали, проте більшість коментаторів були обурені. Її почали звинувачувати в розпалюванні ненависті.

Пред’явили Симоньян претензії за те, що вона підтримує мілітаристські прагнення влади, замість того, щоб говорити про справді важливі речі – про добробут народу РФ.

“А створити що-небудь ми можемо краще Сполучених Штатів? Або ми тільки по знищенню?” – цікавляться росіяни.

“І що? Мене має тепер розпирати від патріотизму? Де новини про те, що ми базу на Місяці побудували, що у нас створена краща медицина в світі?” – запитують у Симоньян.

“Попередньою єдиною країною в світі, здатною знищити США, був Радянський Союз. Але щось пішло не так”, – нагадали їй.

Деякі росіяни засумнівалися в тому, що Росія дійсно може знищити Америку. Вони нагадали їй, що в цій країні сконцентровані величезні багатства російських чиновників, там проживають їхні дружини і діти.

“В американському iPhone написала в американський Twitter. Крейдою на асфальті ти будеш потім писати?” – цікавляться росіяни.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *