П0мста за Київ! Обстр!ли весь день: удар по армії РФ – Арестович розповів. Стосується кожного!

Олексій Арестович звернувся до росіян, які від ранку жорстко обстрілюють міста України.

А ми відповімо. Тільки не по мирниму населенню, як ви. По командним пунктам, – написав Арестович.

Окрім цього, він закликав киян залишатися в укриттях.

Обстріли Києва можуть тривати весь день, — попереджає Арестович.

ЗСУ завдали кількох ударів по скупченням ворога на Південнобузькому напрямку. Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України.

Повідомляється, що на Слов’янському напрямку РФ наступає у районах Довгенького і Мазанівки. Ворог обстріляв із ствольної артилерії та РСЗВ низку населених пунктів. На Донецькому напрямку, як повідомляє Генштаб Збройних сид, ворог зосередився на Лисичанському районі та спробах оточити там ЗСУ. На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках Росії намагається не допустити перекидання наших сил у більш гарячі райони.

Окрім цього, відомо, що Збройні сили України завдали удару по двох командних пунктах окупантів. В результаті було знищено техніку та живу силу окупантів. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, що рано вранці дві ракети вдарили по Києву. Одна з них потрапила у житловий будинок у Шевченківському району столиці. Внаслідок чого було госпіталізовано 4 людини. Згодом, близько 11:30 з’явилося ще повідомлення про два вибухи у столиці. Окрім того, напередодні Арестович заявляв, що росія готується до масованого ракетного удару по Україні, зокрема й по Києву.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *