На ранок! Важливе звернення Арестовича – захват двох областей: армія РФ прорвалась. Переможемо!

Російські окупанти теоретично можуть вийти на кордони Луганської області, але сил для взяття Донеччини у російської армії немає. Таку думку озвучив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович в ефірі Фейгін Live.

Луганська – це я ще розумію, але щоб взяти Донецьку область, потрібно взяти чотири таких великих міста, як Лисичанськ і Сєвєродонецьк. А де ж взяти угруповання?.. Для цього потрібне угруповання вдвічі більше, ніж те, яке штурмувало Лисичанськ і Сєвєродонецьк, і все його там і залишити… У них немає таких можливостей, – сказав він.

Арестович зазначив, що теоретично припускає, що окупанти можуть вийти на межі Луганської області, але далі вони не просунуться.

Але далі що? Все, приїхали… Дурнів, охочих цим займатися, все менше і менше. Вони не витримують норми комплектування своїх частин, – резюмував він.

Зазначимо, у Міноборони прокоментували інформацію про відведення українських військ із Сєвєродонецька. Заступник міністра оборони Ганна Маляр заявила, що через оголошення інформації до заяви самих військових, було зірвано військові операції.

Першим про відведення наших військ із Сєвєродонецька заявив голова Луганської області Сергій Гайдай. Український Генштаб цю інформацію не коментує. Проте інформацію вже прокоментували у Пентагоні та у британська розвідка. Там зазначили, що контрольоване відведення дозволить українській армії зайняти найкращі позиції для подальшої оборони. Фактично росіяни захопили місто, але вони заплатили надто високу ціну.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *