Моргенштерн в інтерв’ю Гордону сказав, чому не виступатиме в Криму і вважає Зеленського “крутим”

Morgenshtern розповів Гордону, чому не виступатиме в Криму, а президента Зеленського вважає “ох … енним”.

Відомий український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон взяв інтерв’ю у російського репера Моргенштерна, яке буде опубліковано сьогодні, в день весілля співака.  Анонсуючи показ інтерв’ю, Гордон заявив, що воно було записано в Туреччині і тривало більше 2,5 години.

За словами Гордона, для запису інтерв’ю Моргенштерн спеціально прилетів в Стамбул разом зі своєю сім’єю і службою безпеки.

“Зустрілися ми в Стамбулі, куди Алішер спеціально прилетів на своєму літаку з численними родичами і охороною. Такого інтерв’ю у мене ще не було. Гарантую: від екраном не відірветься!”  – заявив журналіст, анонсуючи вихід інтерв’ю.

На своїй сторінці в соціальній мережі “Інстаграм” Гордон опублікував кілька фотографій, які підтверджують резонансний характер програми.

Моргенштерн також опублікував анонс і дав зрозуміти, що інтерв’ю вийшло дуже емоційним.

В інтерв’ю Morgenshtern розповів, чому не виступатиме в Криму і чому вважає президента України Володимира Зеленського “ох *** ним”, пише gordonua.com

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Довідка: Алішер Тагирович Моргенштерн (уродж. Валєєв; род.17.02.1998 в Уфі, РФ), більш відомий як Моргенштерн, – російський реп і поп-виконавець, музикант, шоумен.

Першу популярність здобув у 2018 році як автор пародій на популярних музичних виконавців того часу, публікував випуски даного шоу на “Ютуб”.  Через деякий час відмовився від даного формату і почав випускати тільки авторські музичні релізи.  Основний інструмент просування Моргенштерна – епатаж.  Його першими відомими витівками стали підпал 100 тисяч рублів;  повідомлення про видалення свого каналу YouTube та інші.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *