Фатальний ранок! В ці хвилини – Порошенко в істериці. Гетьмана поставили на місце – забрали все!

У другому турі виборів голови на крісло мера Львова що відбувся 22 листопада, перемагає чинний мер Андрій Садовий. Про це спочатку свідчили результати двох екзит-полів станом на 19:00, проведені різними соціологічними компаніями.

А на ранок, за результатами оцифровування 98% протоколів повторного голосування за міського голову у Львові лідирує чинний мер Андрій Садовий, повідомила прес-служба громадської організації “Електронна демократія”.

“Громадська організація “Електронна демократія” зібрала і опублікувала 98% фото протоколів з мокрими печатками з виборчих дільниць на повторному голосуванні за мера Львова. Садовий – 61,5%, Синютка – 36,1%”, – йдеться в повідомленні.

Андрій Садовий уже особисто відреагував на попередні результати виборів:

“Дякую всім, хто прийшов на вибори. Очікуємо, що явка у Львові виявиться найбільшою серед всіх міст, де проходив другий тур.
Дякую всім, хто проголосував за мою кандидатуру. Велика честь і велика відповідальність.

Привітати Садового з перемогою на виборах уже встиг і експрезидент Грузії і голова виконавчого комітету реформ України Міхеїл Саакашвілі, повідомлення з телеграм каналу:

“У Львові перемагає Андрій Садовий. По-перше, це особиста перемога Андрія Садового, як великого патріота Львова та одного з кращих мерів в історії України. А по-друге, ця поразка не Синютки, а Петра Порошенка, що дуже добре говорить про львів’ян, про їх патріотичність та почуття справедливості. Тому вітаю і Львів, і Україну!”, – написав Саакашвілі в телеграм.

Привітав Садового і екс-нардеп Сергій Лещенко, який в своєму телеграм каналі, акцентував також увагу на тому, що перемога Садового – це особиста поразка Порошенка, подаємо слова в оригіналі:

Перемога Андрія Садового на виборах мера Львова – це ще й розгромна поразка Петра Порошенка, який поставив все на свого кандидата Олега Синютку.

Порошенко особисто неодноразово приїжджав агітувати за Синютку, також за нього вели кампанію його соратники Юрій Луценко і Олексій Гончаренко. І, до речі, незрозуміло, спрацювало це в плюс або мінус.

План Порошенко полягав у тому, щоб закріпитися в єдиному обласному центрі, де він переміг на виборах президента в 2019. А далі, після взяття Львова, оголосити хрестовий похід проти влади Зеленського в Києві.

Тому Порошенко на кожній зустрічі твердив, що вибори мера Львова – це не про каналізацію і дорогах, а про початок боротьби з «реваншем зелених». Для цього Порошенко пішов на союз з місцевою «Свободою».

Правда, виборці Львова вирішили інакше – і відправили Порошенко з його кандидатом в нокаут.

Відреагував на це і нардеп від Слуги народу, Максим Бужанський в своєму телеграм каналі:

“Петро Олексійович, фраза- я не програв жодної виборчої кампанії стала коротша на один Львів”.

Окрім того, згідно даних екзитполів – програв кандидат Порошенка і в Рівному, хоча сама команда Євросолідарності зазначає що він переміг.

Як пишуть українці – Ну що там пане екс-президенте, побачили реальну картину підтримки на Західній Україні.
Мало?!

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *