Афера сторіччя! Тимошенко накрили – “баба Юля” в ш0ці, не відвертиться: разом з Путіним. Це крах!

Лідерка «Батьківщини» вирішила купити фруктів онукам дорогою до Чернігова.

Під час ділової поїздки у Чернігів лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко спинилася на трасі біля бабусь, які продавали яблука. Тимошенко поспілкувалася з продавчинями та вирішила купити яблук своїм онукам, яких у парламентарки троє. Жінки радо вітали лідерку «Батьківщини» і з радістю розповіли про кожен сорт яблук, які продавали та пригостили її.

«Ми дуже раді, що ви заїхали до нас», – сказала одна із бабусь.

Лозунг “ближче до народу” – Юлія Тимошенко вирішила задіяти восени, коли почався сезон її політичних гасел, для закріплення позицій у власного електорату – особливо, коли йде незадоволення стосовно платіжок. До речі, ситуацію на своїй сторінці у фейсбук прокоментував блогер Євгеній Прокопишин.

“Юля Володимирівна зустрілась з однокласницями та своїми основними виборцями і подарувала їм COVID19 — напевно ЮВТ уже зрозуміла, що виграти вибори їй нє суждєно і вирішила «так не діставайтеся ж ви нікому, мої віддані виборці» (просто нагадаю, що в основному зараз помирають люди 55+)… І сміх і гріх…”, – написав він.

До слова, “ця стара спільниця Володимира Путіна знову зайшла в відпрацювання російської пропаганди”.

Про це пише телеграм-канал “Телекошмар”

“Ось один з вельми специфічних московських пропагандистів жене агітацію Тимошенко проти Нафтогазу. В який момент це відбувається? Якраз тоді, коли Нафтогаз і всі-всі-всі намагаються обіграти Газпром в ситуації на газовому ринку Європи. І тут бац – Тимошенко. Причому де вона це наговорила? На телеканалах, що працюють в парі на найщедріше серце Донбасу. У Ахметов-ТВ є таке дивне пакетне відпрацювання: якщо персонаж з’являється на Україні-24 в теплій ванні, то і на телеканалі Наш з’явиться в ті ж дні. Так і сталося з Тимошенко. Роки йдуть, а ця хихикаюча пристіжка до Путіна не змінює своєї гри на Газпром”, – пишуть там.

Відзначимо, що йдеться про заяву Тимошенко в ефірі телеканалу “НАШ”. Вона сказала, що Європейський газ – це найбільший обман, тому що Україна завжди користувалась російським.

Окрім того, Тимошенко впевнена що енергетична криза, в якій Україна опинилася напередодні опалювального сезону, насправді є рукотворною, і є наслідком корупційної змови. Виправляти ситуацію треба негайно, але для цього потрібна політична воля та бажання діяти в інтересах людей.

«Ми бачимо, що влада не може впоратися з ситуацією самотужки, але вона може хоча б скористатися нашими пропозиціями. Було б бажання», – зазначила Юлія Тимошенко.

Вона нагадала про план конкретних дій із виведення країни з енергетичної пастки, представлений «Батьківщиною».

Газ – найбільше хвилююча тема для Тимошенко. Мабуть, ні для кого не секрет, що саме Тимошенко та Володимир Путін у 2009 році досягли консенсусу щодо газових стосунків між Україною та Росією. “Нафтогаз” та “Газпром” уклали угоди з купівлі-продажу і транзиту газу, проте їх застосування виявилося дискримінаційним для “Нафтогазу”, пише Андрій Коболєв.

У контракті, підписаному після переговорів Тимошенко та Путіна, сторони прописали правило “бери або плати”, чим зобов’язали Україну з 2010 року купувати 52 млрд і більше куб м газу. При купівлі меншого обсягу Україна мусила щорічно оплачувати не менше 41,6 млрд куб м газу. Його реекспорт заборонили.

Які мотиви спонукали представників України погодитися на такі умови, зрозуміти складно, проте наслідки такого контракту оцінити неважко. Для розуміння масштабів катастрофи досить пригадати, що у 2018 році країна імпортувала 10,6 млрд куб м газу з Європи — з Росії імпорту не було. Навіть якби країна купила цей обсяг у РФ, то за угодою 2009 року довелось би доплатити ще за 31 млрд куб м.

Цікаво, зараз Тимошенко також хоче знайти саме таке рішення?

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *